OAT IS MY BESTFRIEND..

Start puasa ni aku berazam untuk berbuka & bersahur dengan oat..
Tu pun kalo berbuka kat umah la kan
But still akan continue makan oat walaupun dah abis puasa nnt..
Untuk kesihatan kot.. Hehhe..
Taklah, sbnrnya untuk slimdown my body weight...

Aku kene cabar dengan dia, so secara otomatiknye dia jadi pemangkin aku la kan..
I have time till 31st Dec untuk lose "beberapa" kilo...


Sebenarnye untuk lose weight takyah kene cabar pun bole..
It juz kalau ade pemangkin, semangat lagi berkobar.. 

Btw, ini adalah kali yg ke-2 aku di cabar..
First one aku berjaya prove pada dia...
And now cabaran yg kali ni lg pendek tempohnye...
Cehh... jgn ingat aku takleh wat tau!! Huhhu...


p/s:  Insya Allah kalau panjang umur,I will update the result lepas 31st Dec nnt..





























7 comments:

Aisar said...

yang penting,disiplin.xde disiplin,suma x jadi.hehe!

nurfiza said...

selamatsss berjuang!hahahaha...

Si-Ratu-Salah-Taip said...

aisar: baik cekgu!

nurfiza: mintak oat setin...

penjajah minda said...

agak senang nak kurang.tapi susah nak kekalkan.kan? =)

Bigdaddyz said...

semangat dan jujur dgn diri ...insyaallah pasti boleh...

Si-Ratu-Salah-Taip said...
This comment has been removed by the author.
Si-Ratu-Salah-Taip said...

penjajah minda: tp nk kurangkan pun susah, ape kes? kui3

bigdaddyz: timekaseh

 
Copyright © SI RATU